Tarieven

  • Eerste consult (75 minuten): € 70,00
  • Consult volwassene (60 minuten) overdag: € 65,00
  • Consult volwassene (60 minuten) avondtarief: € 75,00
  • Consult baby/kind t/m 12 jaar (45 minuten): € 60,00
  • Consult aan huis: € 80,00 (binnen straal van 5 km)
    indien u ten gevolge van verminderde mobiliteit niet naar mij toe kunt komen.

Betaalmogelijkheid
Betaling – bij voorkeur contant. Of via online bankieren – binnen 48 uur na het ontvangen consult. Pinnen is niet mogelijk.

NB. Indien u de gemaakte afspraak minder dan 24 uur van tevoren afzegt zal ik de kosten van het consult in rekening brengen omdat ik in die tijd een ander had kunnen behandelen. Echter zijn er specifieke omstandigheden, dan kom ik in overleg met u overeen.


Cadeaubon
Het geven van een persoonlijk kado – een ontspannende voetreflexbehandeling – zal enthousiast ontvangen worden. Een verwenmoment is immers altijd welkom.

Vooraf een heerlijke kop warme thee of koffie.
Het hoofd leeg maken, even niets hoeven, zachte muziek, koesterende handgrepen en activerende impulsen die elkaar in rustig tempo afwisselen.
Loomheid overvalt, soms even in slaap vallen.
Energie wordt aangevuld, inzichten dwarrelen binnen.
Klachten verminderen of verdwijnen.
In een afsluitend persoonlijk gesprek vallen puzzelstukjes in elkaar.
En dan na een uur weer herboren, met heldere ogen, in rust en in vitaliteit, de buitenwereld kordaat weer instappen.


Pittenzak

Een verwarmend cadeau voor jong en oud

Warmte
Koude voeten, een zeurende buikpijn, vastzittende nekspieren, een pijnlijk hoofd, het niet warm kunnen krijgen, een onverwarmd bed instappen of gewoonweg moe of een beetje ziek – hoe heerlijk is het dan een verwarmde pittenzak tegen je aan te kunnen leggen en de weldadige warmte naar binnen te voelen stromen.

Mijn droom
Ik maak deze pittenzakken zelf. Met het geld dat ik hiermee verdien, spaar ik voor mijn langgekoesterde droom en passie: op missie mee al vrijwilliger/verpleegkundige met Medical Checks for Children naar Nepal, Africa of een ander ontwikkelingsland. 

Medical Checks for Children
De missie van Medical Checks for Children is het bevorderen van de gezondheidssituatie van achtergestelde, kansarme kinderen in moeilijke omstandigheden, in een ontwikkelingsland. Door minimaal vijf achtereenvolgende jaren naar een missiegebied te gaan helpt de organisatie een generatie kinderen gezond op te groeien. Door hierbij binnen deze termijn de lokale organisatie(s) te betrekken bij de MCC werkzaamheden kunnen ook na het vertrek van de missie de controles worden voortgezet.

Over MCC

Lay-out pittenzak
Er is een breed scala aan kleur/motief mogelijk.  
Heb je zelf een stof waar je de pittenzak van wilt hebben?
Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde kleur?
Alles is mogelijk, ik denk graag met je mee.

De pittenzak voor volwassenen warm je in 3 minuten op in de magnetron. 
De pittenzak voor kinderen, een kleiner formaat, in 90 seconden in de magnetron. Probeer zelf even uit hoe warm de pittenzak wordt. Voor kinderen mag de pittenzak niet te warm zijn! 

Kosten

  • Pittenzak € 10,00

De pittenzakken zijn ook op aanvraag te maken, ook in grote aantallen.  
Bij afname van 10 stuks: 1 pittenzak naar keuze cadeau.


Vergoeding energetische voetreflexologie
Ik ben bij de BER (Bond voor Europese Reflexologen) en ben tevens BER- beroepslid. Daarnaast ben ik BIG-geregistreerd. Alleen behandelingen van BIG-geregistreerde beroepsleden van de BER worden mogelijk vergoed.

De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u als verzekerde heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij. Contact uw zorgverzekeraar voor uw persoonlijke aanvullende verzekering.

Disclaimer:

Het is van belang dat u bij uw zorgverzekeraar navraagt of de aanvullende polis ook de reflexzonetherapie van de BER (Bond van Europese Reflexologen) vergoedt.

De BER kan geen enkele garantie geven inzake de juistheid of bijwerkingen van bovengenoemde informatie, omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. Alleen de behandelingen van onze beroepsleden van de BER worden vergoed.

Prestatiecode
Prestatiecode 24009; behandeling reflexzonetherapie.

WKKGZ
Ik ben vanuit de BER voor de wkkgz aangesloten bij: Geschillencommissie Quasir BV
De Meenthe 6, 8471  ZP  Wolvega, postbus 1021, 7940  KA  Meppel
T: 0561 618711
E: info@quasir.nl
W: www.quasir.nl