Over mij

Op 21-jarige leeftijd maakte ik kennis met de verrassende mogelijkheden van voetreflexologie tijdens een cursus die ik uit nieuwsgierigheid volgde.

Ik woonde op kamers in Nijmegen, werkte als verpleegkundige in opleiding (“Verpleegkundige-A”) in het Radboudziekenhuis en ervoer steeds meer dat mijn kracht lag in het verbinden met de ander.

En nu, zoveel jaar later – nog steeds verwonderd over de diepe, genezende uitwerking van aanraking, over de helende kracht van stromende energie. Over het verstillende effect van een eerlijk, open en verhelderend gesprek. Door eenvoudigweg in oprechte aandacht er te zijn…

In de loop van de jaren ben ik mij blijven ontwikkelen door opleiding, studie en cursus op het gebied van natuurgeneeskunde, astrologie, (baby)massage, intuïtieve ontwikkeling, voetreflexologie, tenen lezen, healing, mediumschap en energetische therapie.

Na de opleiding HBO-Verpleegkunde en de post HBO-opleiding POH (praktijkondersteuner huisarts), na het werken bij de GGD, het hospice,  Stichting ‘kLEEF, werk ik momenteel als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk/medisch centrum in Vaassen en in huisartsenpraktijk Zorg in Zuid.

Daarnaast heb ik ruim tien jaar een praktijk aan huis voor voetreflexologie  waar ik met mijn cliënten in vertrouwen een stuk meeloop binnen het proces van het weer in verbinding komen met eigen kracht.