Energiewerk

Stromende handen, zo noem ik het. Mijn handen voelen. Terwijl ik luister naar wat mijn intuïtie me influistert leg ik mijn handen op hoofd, schouders, hart, buik, knieën of voeten. Daar waar het pijn doet.

Ik stem af op zowel de cliënt als op de spirituele wereld. Energie stroomt door mij heen en ondersteunt de behandeling op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel vlak.

Na de magnetiseer-opleiding bij Frank den Ouden (2012/2013) heb ik de opleiding gevolgd bij Nicole de Haas (2019/2020) op het gebied van healing, mediumschap en
persoonlijke ontwikkeling. In de jaren daartussen en daarna heb ik cursus Reiki 1 gedaan (Dick Nijssen, Helios Heerde) en weekendcursussen Aura & Chakra’s (Daan Akkermans). Ik ontwikkel me verder via individuele sessies bij Pieter Pieters (Heerenveen), Gerrit Wissink (Neede) en Daisha de Wijs (Voorst).

Deze Amethist-steen staat in mijn praktijkruimte. Amethist heeft een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, op hoofdpijn en slaapproblemen, malende gedachten en verkramping van nek en schouders. Amethist stimuleert de groei van je spiritualiteit en je intuïtie.